Gepost op

Bespaar geld door je habit tracker

Habit tracker abonnement

Met een habit tracker hou je bij hoe het gaat met je ‘habits’. Je gewoontes en activiteiten. Denk aan bewegen, water drinken etc. Maar je kan je habit tracker ook gebruiken om grip te houden op je geld. Ik doe dit met mijn abonnementen.

Ik heb niet veel abonnementen. Abonnementen geven mij het gevoel dat ik geen grip heb op mijn geld. Ik geef mijn geld liever ‘bewust’ uit. Ik heb wel een abonnement op Storytell. De app voor luisterboeken. Ik luister namelijk graag naar boeken tijdens het autorijden en hardlopen.

1 Van de habits die ik track, is wanneer ik gebruik maak van de Storytell app. Elke maand € 9,99 betalen aan een abonnement dat ik niet gebruik vind ik namelijk zonde. Maandenlang kon ik zien dat ik de app veel gebruikte. Maar op een gegeven moment ben ik ook veel gaan luisteren naar podcasts. En in december had ik de storytell app nauwelijks gebruikt. Reden voor mij om een paar dagen terug mijn abonnement op Storytell te pauzeren.

Heb jij abonnementen die handig zijn om te tracken in je bullet journal? Ik ben benieuwd. Laat het me weten in de comments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *